SHARE

“És dissabte a la matinada i després de repassar-me de dalt a baix totes les noticies i reaccions tant a diaris com a les xarxes socials sobre el tema Cesc em pregunto: i què en pensa de tot plegat Guardiola?

Crec que Guardiola no deu estar gaire feliç ara mateix. De moment i per motius econòmics s´ha hagut de quedar sense un dels seus fitxatges: Chigryinsky. La directiva el va traspassar donat que va rebre una oferta suculenta per part del seu antic club: el Shaktar de fins a 15 milions. A Guardiola li van comunicar que la falta de liquidesa era una raó de pes per traspassar l´ucrainés, peti qui peti.

Guardiola ha estat clar durant les darreres setmanes: ha demanat un mig centre per substituir a Yaya Touré i a Cesc Fàbregas. Ja hem conegut la notícia que Cesc continuarà a l´Arsenal, per tant Guardiola es quedarà sense una de les seves apostes per aquest propera temporada. Pim-pam-pum decepció número 2 en ordre de prioritats.

A part de tot això tinc la sensació que Guardiola està molt preocupat per el que pugui passar aquesta temporada. La Federació li ha clavat una puntada sense precedents als seus plans per preparar la pre-temporada. Li convoquen fins a 7 jugadors, quasi tots titulars per anar a disputar un amistòs a Mèxic quan encara estan de vacances i no han pogut ni entrenar un dia.

Si en Pep pateix perquè en Messi jugui 15 minuts a Korea després de fer un parell de sessions
d´entrenament, la procesor deu anar per dins al pensar que Xavi, Piqué, Valdés i companyia sortiran a l´estadi de Mèxic a jugar almenys 45 minuts sense haver fet cap preparació.

Encara més. Més enllà de la polèmica de la Supercopa, el que crec que realment preocupa a en Pep és el fet de disposar dels internacionals per la selecció només a 8 dies d´iniciar-se la lliga. La preparació de pre-temporada que els altres anys es fa durant un mes i deu dies, queda reduit aquesta temporada a només 8 dies de preparació per a la majoria de jugadors clau, abans del debut amb el Racing de Santander.

No són formes de preparar una temporada i s´estan barrejant massa factors que alteren la preparació blaugrana i que no conviden a l´optimisme. Sort que de Pep només n´hi ha un i farà tot el que estigui a les seves mans per portar la nau a bon port…

Només espero que Pep Guardiola no rebenti un d´aquests dies i ho engegui tot  a rodar. Pel bé del Barça, tan de bó que això no passi…”

Per: F.Egea

Lectures 3959 vegades per 1161 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY