SHARE

Les coses no han pogut ser més esperpèntiques. Com deia Zubizarreta avui la cosa no és només greu sino també històrica: “és la primera vegada que convoquen a jugadors quan encara estan de vacances i a més després de guanyar un Mundial”.

Res no té sentit. Ni en nom de les espanyes, ni en nom del patriotisme ni de les seleccions, ni en nom dels diners que guanyarà la Federació per jugar aquest amistós.

És una cosa de sentit comú. Set jugadors del Barça sense haver fet cap entrenament pujaran a un avió per fer més de 10 hores de vol a Mèxic. Allí debutaran jugant un partit sense haver entrenat. No només això, sino que ho hauran de fer en unes condicions inverosímils com l´altitud que afecta als esportistes a l´estadi azteca.

Hi ha molt risc de lesions. Mai ha passat. No és tracta de jugar 15 minuts com va fer Messi quasi per obligació a Korea, es tracta de jugar més de 45 minuts i on el Barça és l´equip que corre amb més risc de patir aquesta “cacicada” de la Federació, ja que és l´equip que aporta més jugadors en aquesta convocatòria: pràcticament el 50% dels convocats.

S´ha arribat massa lluny. Zubizarreta parlar de que “costarà de digerir” i potser en comptes de parlar de digerir hauriem de dir: “prou, s´ha acabat”. Ja no per la Supercopa, sino pel poc seny i pel risc tan alt de lesions.

Del Bosque diu que no ha rebut cap pressió del Barça. Potser que el senyor Zubizarreta i el senyor Bartomeu en comptes de lamentar-se públicament quan la decisió està presa, facin la pressió adient, tant a través de la premsa com a través dels contactes federatius, perquè aquestes coses no passin, no passin mai més.

Que haurieu fet o farieu si fossiu el Barça?

Per: Ferriol Egea

Lectures 3475 vegades per 955 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY