SHARE

“Ja ha passat més d’un mes de l’arribada de Sandro Rosell a la presidència del Barça i és hora de fer el primer balanç des de la distància. Si bé és cert que la nova junta encara s’està assentant sí que es detecten uns primers símptomes que la nova junta hauria de modificar perquè l’allunyen de les seves intencions de campanya:

  • La junta, voluntària o involuntàriament, ha creat un enrenou innecessari amb un mite del Barcelonisme, seleccionador català, i referent de l’estil de joc dels barça triomfals. Aquest fet, que pot fer feliç molts dels que es reivindiquen nunyistes, no fa feliç però a la immensa majoria del Barcelonistes, més anhelats d’unió que de revenges.
  • També ha estat innecessari l’alarmisme creat sobre la situació econòmica del Barça. Alguns pensen que es fa per intentar estalviar-se un aval el proper any, si aquest és el motiu s’hauria d’explicar clarament i no preocupar tant al culer, que no ha de saber que una aplicació estrictíssima del principi comptable de prudència contra el principi comprable de meritament, és el motiu més habitual perquè les empreses són sancionades per Hisenda per intentar amagar beneficis i pagar menys impostos.
  • En el tereny esportiu, sembla que la pilota rutllarà. Pep és una garantia. Haurem d’estar pendents – la directiva especialment – de que se senti còmode per continuar gaudint d’èxits. Des de la nostra Auditaria, els hi ajudarem. No ho dubteu.”

Per: J.Oriol, El Becari

Lectures 3510 vegades per 992 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY