SHARE

La prèvia del derbi entre l’Espanyol i el Barça ens ha deixat, una vegada més, i no sempre ha estat així, la trobada entre directives. En aquest cas, l’horari del partit haurà estat decisiu, ha sigut un berenar sopar. Ja veus, és notícia que uns senyors, perquè majoritàriament tot són homes, seuen al voltant d’una taula per menjar i veure. Acollonant! Que un sopar d’individus desconeguts, de directius d’una entitat esportiva, que amb tots els respectes, ja em diràs, què ens importa a nosaltres?, ocupi espai als mitjans de comunicació com a quelcom que val la pena ser explicat, és desmoralitzador.

Si és que, més enllà de la crisi, que potser aconsellaria no fer sopar ni dinar, sinó un simple i breu pica-pica, els representants dels clubs esportius que s’enfronten en un partit, haurien de fer totes les bacanals i festetes que els cos els demani, per celebrar la topada esportiva. No és una festa això de l’esport? No és un entreteniment que ens hem muntat els éssers humans per passar l’estona? Una competició sana per “flipar” en colors, veient alguns individus de la nostra espècie fent allò que tant sols ells poden fer?. Doncs no!.

 Les rivalitats arriben a ser tant extremes que, poden passar una agradable vetllada a càrrec del soci (perquè ja se sap, al soci no se’l pot enganyar, i segurament deu tenir sempre la raó, però al mateix temps paga i paga i paga, entre d’altres despeses, aquests entaulaments…), a vegades, es crida als quatre vents que el tracte és tant penós, qui ni menjar-se una truita plegats poden. Així que celebrem que aquestes trobades deixin de ser notícia i es duguin a terme, com a persones respectuoses i intel·ligents que se suposa… eee… que som tots!.

I així, la resta de seguidors dels clubs esportius, els que es compren les equipacions cada any, els que pengen les banderes als balcons i llencen coets, els que se’ls gela la sang davant del soci d’un equip rival, puguin, de mica en mica, preocupar-se per allò que realment és important en la vida, i gaudir de l’entreteniment que és el futbol, sopant i bevent en una taula al costat dels actualment mal anomenats “enemics”.

Lectures 1974 vegades per 604 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY