SHARE

Jose Mourinho s’ha convertit una vegada més en el trist protagonista de la victòria del Real Madrid davant d’un gran Vila-real. La celebració del quart gol per part del portuguès davant de la banqueta dels “grocs” ha encès i indignat alguns dels jugadors del Vila-real com Cani.

Desgraciadament el pitjor del seu espectacle és la justificació que ha donat a la premsa per tal de quedar com el “nen” bo utilitzant la figura del seu fill per explicar la seva conducta fora de lloc. Siguem francs, Mourinho no ha anat a buscar el seu fill per celebrar res, tal com demostren les imatges del vídeo que oferim a continuació, si no que ha vingut a humiliar el seu rival i riure-se’n a la cara. Ja ho va fer fa uns any amb l’afició del Liverpool en una final de la Carling Cup després que Lampard marqués el gol de la victòria o el dia que l’Intern va eliminar el Barça al Camp Nou. Aquella celebració provocativa en la qual va creuar tot el camp per suposadament celebrar la victòria amb els seus fans.

De ben segur que la premsa de la Caverna Mediàtica trobarà la manera de convertir Mourinho en víctima de la situació quan paradoxalment si qui hagués realitzat aquella celebració fora Pep Guardiola demà tota la Brunete estaria carregant rius de tinta titllant-lo de violent, maleducat i impresentable.

El pitjor de tot és que Mourinho està creuant la línia vermella del que és permissible amb la total vènia de la Caverna Mediàtica que el protegeix i l’incentiva a continuar a actuar de la mateixa manera. Les provocacions i els comportaments humiliants no són sans, algun dia un sonat creuarà també la línia vermella i passarà una desgràcia de la qual tots ens haurem de penedir.

Mai és tard per rectificar senyor Mourinho…

Video celebració Mourinho gol contra el Vila-real

Lectures 8828 vegades per 2986 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

    • @unracoblaugrana I forgot. Guardiola does no wrong. He’s a saint too. I should remember that. #Mourinho #downwithbarfa

LEAVE A REPLY