SHARE

Des d’un punt de vista esportiu, l’equip no podria anar millor. El joc és brillant, s’han guanyat més títols que mai i l’aficionat culer viu, segurament, els millors anys de tota la seva història. Ahir, en l’Assemblea de Compromissaris, democràticament, el soci va poder votar allò que considera més convenient pel Club. Cert és que la Junta ha desplegat, les darreres setmanes, una forta activitat per provar de convèncer els socis de la bondat de les seves propostes i que els contraris no han gaudit, ni molt menys, del mateix espai.

Però això no treu validesa a una votació que, en temes que es preveien especialment espinosos com el patrocini de la Qatar Foundation, va ser clara. Per tot això, en aquest sentit, es podria pensar que en el Club l’ambient és immillorable. Però encara hi ha un tema que ens impedeix viure en pau del tot: la demanda contra la Junta anterior. Ahir, en la roda de premsa posterior al partit, el Pep Guardiola va ser clar. D’una banda, va demostrar el seu afecte per la Junta anterior, que són els que el van escollir com a entrenador. Va recordar que van heretar un Club en una situació precària i que, tot i això, van aconseguir èxits extraordinaris. Per acabar, va mostrar el seu desig que tot plegat acabi bé i va dir, literalment: “Espero que no arribi al final, que tothom pugui reflexionar una mica i que tothom sigui conscient que som on som gràcies a molta gent i que a vegades els matisos ens fan portar a llocs on no pertoca”.
Encara avui, en el discurs de la Junta actual, proven de justificar determinades accions, com les vendes de l’Ibrahimovic i el Txigrinski o el propi patrocini de Qatar, sota l’argument que els d’abans els han deixat en herència un Club en dificultats. Crec que ja n’hi ha prou de mirar enrere. Tenen la sort de gaudir com a Junta d’un equip triomfador com mai. Que ho gaudeixin i deixin de tirar pedres cap al passat. Només així es pot mirar en positiu i amb confiança cap el futur

Lectures 7091 vegades per 1967 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY