SHARE

Ahir Faus  va presentar les xifres econòmiques del club, que inclouen tant el resultat final d’aquest exercici així com els pressupostos de la propera, i que, al igual que el patrocini de Qatar Foundation, seran sotmesos a aprovació a la propera assemblea. Respecte aquest tema , el directiu  feu una afirmació interessant en el sentit que el patrocini es mantindrà durant tota la temporada independentment del resultat de la propera assemblea.

Aquesta permanència del patrocini durant tota  la temporada que just hem començat,  força lògic en termes econòmics,  obre una nova porta al meu entendre , poc comentada fins ara, i que no és altre que la possibilitat d’un debat real sobre el nou patrocinador , amb referèndum final  inclòs, entre tota la massa social durant tot  l’any en el que lluirem Qatar. No caldria que sols una part dels socis del club, els compromissaris, carreguessin amb la responsabilitat de tal decisió  sinó que aquesta recauria en la totalitat de propietaris del club.

No obstant, per tal de donar la pluralitat necessària a aquest debat , caldria que des de la junta es canvies la postura actual  centrada sols en defensar Qatar per sobre de qualsevol altre via , i donés la informació respecte  altres alternatives reals a la proposta qatariana. Aquesta tercera via, reclamada per alguns sectors del barcelonisme des de l’inici de tot , permetria a tots els barcelonistes disposar de tota la informació respecte a totes les opcions a lluir a la samarreta, i així poder escollir  amb més coneixement de causa sobre el patrocini qatarí.

Unit al debat  i a la explicació d’altres vies, hi hauria d’anar el tant esperat referèndum entre tots els socis del club, pel que la plataforma ConsultaQatar segueix lluitant, independentment de que es pugui aconseguir o no  les firmes necessàries. En aquest sentit, seria bo que la inclusió de l’aprovació o no de Qatar a l’assemblea , no pogués invalidar  aquesta iniciativa d’aquesta  consulta a tota l’afecció, ja que seria la millor opció per decidir sobre el  tema amb la calma i la informació necessària  que aquest requereix.

 

Lectures 6137 vegades per 904 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY