SHARE

Segurament  la pregunta que encapçala aquest article , ha estat la més  pronunciada en  les nombroses tertúlies futbolístiques que els aficionats del nostre club han mantingut aquesta darrera  setmana. De nou el proper cap de setmana tornem les seleccions , de nou tallant la competició en un calendari del tot rocambolesc, i aquest fet  ha provocat que l’entorn del club durant la setmana hagi seguit estat massa pendent de temes extraesportius i de rumors que no han ajudat en res al club.

El tema estrella de la setmana, com  ho ha estat des de l’arribada d’aquesta nova junta el poder, ha estat la Due Diligence realitzada al club i que es presentarà als socis compromissaris el  proper dissabte abans del partit   contra el València. Aquesta auditoria i les seves filtracions  han estat una constant a la premsa des de  l’ inici de la mateixa, amb la intenció de crear un ambient de sospita permanent sobre la gestió  de l’anterior junta. Aquestes informacions juntament amb el silenci del club al  respecte les mateixes, han ajudat a la creació d’aquest dubte respecte als anteriors rectors del club, però el major perjudicat  no cal buscar-lo en cap persona, sinó que en el trobem en el propi club i la seva imatge a nivell nacional i internacional.
El que espero i desitjo, per el bé de la nostre entitat,  es que després de l’assemblea, els dirigents del nostre club centrin els seus esforços en el futur de l’entitat i treballin per aconseguir uns èxits, com a mínim iguals, que els que va obtenir l’anterior junta, la gestió de la qual s’ha posa’t tant en entredit.

Un altre dels temes de la setmana, ajudat per l’ inici irregular de l’equip sobretot en els partits a casa, ha estat el tema de la configuració d’una plantilla massa curta per afrontar una temporada postMundial. Com  ja vaig apuntar en d’altres articles, alguns moviments es van demorar en excés com la sortida d’ Ibrahimovic i  en d’altres no es va posar el necessari esforç com el frustrat fitxatge de Cesc, configurant una plantilla excessivament curta en la que hi mancarien sobretot un jugador de banda a l’atac i potser un central.

Un cop remarcat aquest fet, no crec que el judici de la plantilla es tingui que fer quan no s’ha disputat  ni un terç de la temporada, sinó que crec que aquest s’hauria de realitzar a mitja  temporada o al final de la mateixa. Per tant , no trobo gens útils les portades d’alguns rotatius esportius anunciant possibles fitxatges per aquest  hivern o per el proper estiu,  una pràctica per altre banda massa usada per els mateixos quan es troben mancats d’altres informacions.  El debat s’hauria de centrar en buscar solucions a les dificultats que ha mostrat l’equip en aquests dies però sempre buscant entre els recursos que tenim a la plantilla o al nostre planter, que poden resultar molt útils , i no en hipotètics jugadors dels que l’equip no disposà.

A més d’aquests temes principals, també n’he trobat d’altres amb menys pes però que tampoc han respost a termes esportius, sinó  més a extraesportius  i que no ajuden en res a l’equip ni a l’entitat. Entre aquests hi trobem  l’estat de la gespa, que al final s’ha acabat canviant,  i que havia mostrar un aspecte impropi de la grandesa del nostre club i  sobretot havia estat  font de lesions com la de Pedro i un impediment important al joc del nostre conjunt.

Per   sort aquesta setmana l’hem pogut acabar gaudir de la victòria del nostre equip de bàsquet, quin gran conjunt que tenim,  davant dels actuals campions de la NBA com son  els Lakers de Gasol  i Bryant, en un partit herència de l’anterior junta. Aquí també m’agradaria destacar la gran tasca que està realitzant Xavi Pascual, un entrenador totalment desconegut quan l’anterior junta i  els responsables de la secció  va fer  una valenta aposta per ell i que ha acabat convertint-se en un referent pel barcelonisme com ho és el Pep en l’equip de futbol.

A més  el cap  de setmana encara que no tinguem lliga de Primera, ens depararà interessant duel  al Mini del nostre filial contra el Tenerife el proper diumenge a les 9, un partit que no em perdre , i més ara que s’ha confirmat que es manté la gratuïtat pels socis. La junta va volar canviar  de forma absurda aquest fet, però es  va fer enrere en menys de 24 hores d’aquesta decisió per les crítiques que va rebre de mitjans afins a la mateixa.
Per cert, que ja ho oblidava,  el proper partit es el dissabte  dia 16 davant el València i tranquils que ja queda menys.

Lectures 4386 vegades per 1364 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY