SHARE

valdes osasuna

El Camp Nou ha rebut Victor Valdes amb una ovacio tancada quan Manel Vich ha pronunciat el seu nom per megafonia.

Durant l’escalfament Valdes ha estat aplaudit en dued ocasions: quan ha saltat al terreny de joc (tambe ha escoltat algun xiulet) i quan l’speaker ha nomenat el seu nom i el de Pinto.

Fi del suspens. El soci blaugrana ha actuat amb seny i ha seguit els consells dels companys de Valdes enlloc dels agres comentaris d’alguns periodistes de l’entorn.

Us deixem amb les raons amb les que demanavem al soci rebre Valdes amb aplaudiments.

Raons per aplaudir Valdes

Perquè és un dels nostres. Víctor Valdés, català i nascut a l’Hospitalet. Porter sorgit i forjat a la pedrera blaugrana. Barcelonista de “pro”, capità de l’equip. I si el “fill” vol emancipar-se i marxar, en té tot el dret del món.

Per una trajectòria brillant com a blaugrana. Valdés porta més de 10 anys a Can Barça. Va pujar del Barça B amb Louis Van Gaal i es va consolidar amb els succesius entrenadors del Barça. Qüestionat durant els seus primers anys, poc a poc es va anar consolidant com la peça angular d’aquest Barça que necessita un porter que sàpiga jugar la pilota amb els peus i que tigui la sang freda d’haver d’aturar dues o tres pilotes en un partit. Valdés no és el millor porter del món, però sempre ha complert i ho ha donat tot per l’equip.

Per haver estat decisiu en la conquesta de dues Champions. Qui no recorda les seves magnífiques aturades a Henry a la final de París? Qui no recorda la seva magistral actuació a la final de Roma? Qui no recorda les seves sortides aguantant els uns contra uns dels davanters rivals. Valdés, molt qüestionat pels crítics, ha fet guanyar lligues i trofeus al Barça.

Perquè som més que un club. Els companys de Valdés s’han pronunciat dia darrera dia a favor del de l’Hospitalet. Cap d’ells vol que avui el seu company rebi una xiulada. Tots volen que el soci sigui senyor, conciliador i que sàpiga estar per sobre de qualsevol circumstància. Som més que un club i això es demostra en dies com avui.

Per no perjudicar l’equip. La decisió de Valdés dol. Dol perquè molta gent no entèn com algú pugui optar per deixar l’equip quan aquest es troba en la seva millor etapa de la història. Fa mal perquè el representant de Valdés no va ser ètic i va utilitzar la premsa per anunciar la “bona nova” quan el més intel.ligent hauria estat pactar amb el club la comunicació de la notícia a final de temporada; i si més no, Valdés podria haver donat una roda de premsa,en comptes de restar a l’ombra de tot el que ha passat. Tot i així, qui de nosaltres no s’ha equivocat alguna vegada a la vida?
Pensem…tot i que el cor porti a més d’un a xiular Valdés, penseu-ho bé, xiular-lo és xiular el Barça i això pot posar nerviós a Valdés i incòmodes a molts dels seus companys. Valdés continua sent porter del Barça i siel públic ha de xiular algú, ha de ser a l’àrbitre.

Lectures 1435 vegades per 416 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY