SHARE

El treball d´en Pep Guardiola no s´està respectant per part de l´actual directiva del Barça: es va vendre a Chygrynkiy sense el seu consentiment, no es van fer les gestions suficients per a fitxar a Cesc i ara es filtra un acord amb Özil sabent desde fa forces setmanes que el nostre entrenador no el vol.

Estiarte diu a elmundodeportivo.es que encara no ha pogut conversar amb Rosell ni amb el director general del club, després d´haver-ho intentat ja diverses vegades. Comenta que no sap quin serà el seu treball amb la nova junta directiva i que l´únic que té clara ara mateix és el que Guardiola espera d´ell. Diu Estiarte que fa poc es va assabentar que tenia un contracte com a empleat del club…

Les coses están canviant i no precisament a millor. Abans els fitxatges els decidia Pep Guardiola amb l´ajuda d´en Tixqui Beguiristain. Ara els decideix Rosell i una vegada els té treballats i negociats pregunta al nostre entrenador per veure si els vol, encara que sàpiga que Guardiola pugui no estar-hi d´acord.

Sembla precisament la mateixa estrategia de Florentino Pérez: fitxa el president i si l´entrenador no acepta un fitxatge es filtra a la premsa perquè així el president queda lliure de culpa.

Així les coses no poden anar bé, amb en Pep, l´èxit esportiu està gairebé garantit per la seva gran intel.ligència, pel seu barcelonisme i pel seu treball, però estem corrent el gran risc que el proper 30 de juny abandoni el club. Això no es pot permetre…si un dia Guardiola ha de marxar que sigui perquè està cansat, però mai perquè els directius del club no l´hagin tractat prou bé.

Per Daniel Campos

Lectures 5099 vegades per 1501 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY