SHARE

Sandro Rosell acostuma sempre a actuar per desmarcar-se del que feia Joan Laporta en el passat. Si Laporta parlava molt en públic, Rosell no ho fa, si Laporta parlava de Catalunya sense embuts, Rosell intenta quedar bé amb tothom….i podríem seguir i seguir. Podríem afirmar que els seguidors propers a Sandro ja estan contents amb aquesta actitud del nou president que aixeca força repulsa dins dels socis més propers a Laporta. Però l´únic punt en què  “laportistes”, “sandristes”, “nunyistes” i “benedictistes” estarien d´acord seria en el fet que la directiva de l´Espanyol s´ha comportat de forma molt estúpida durant els darrers anys.

El president de l´Espanyol, Sánchez Llibre, aquell que sempre diu que ho deixa a final de temporada i s´empesca una nova excusa any rere any per justificar la seva permanència al capdavant de la seva entitat,  s´ha comportat de forma molt estúpida amb el FC Barcelona durant els darrers anys. Tot arrenca pel tema Saviola: el Barça el volia traspassar al Sevilla i l´Espanyol el volia cedit sense pagar res de res. El Barça va preferir enviar-lo cedit al Sevilla (el Sevilla pagava la fitxa, cosa que l´Espanyol no volia fer) i Sánchez Llibre va muntar en còlera i va començar al seva croada contra el Barça, que va tenir com a cap de turc el president  Joan Laporta.

L´actitud de nen petit de Sànchez Llibre ha estat en ocasions tan barroera que molts aficionats blaugrana, no precisament sospitosos de ser “laportistes” hagin renegat del comportament del president de l´Espanyol. La decisió de l´Espanyol de no deixar entrar a cap soci o aficionat blaugrana ha fet enfadar una mica més la parròquia barcelonista.

Sabem que Sandro Rosell vol quedar bé amb tothom i que vol demostrar que les relacions entre Barça i Espanyol poden tornar a ser normals. Però què en pensa de tot això el soci del Barça. Vol restablir relacions amb un club que viu contínuament d´exhibir el seu odi cap al Barça? Amb un club que afavoreix una Curva Jove que ens tracta d´enemics? Amb un club que se sent orgullós que el càntic “*uta Barça!” sigui el més escoltat partit rere partit? Amb un club que només viu per jugar el partit contra el Barça i que ens ha fet perdre dues lligues en els darrers anys? Amb un club que nega l´entrada als aficionats del FC Barcelona?

No Sandro. Som el Barça. I amb el RCD Español no fa falta mantenir-hi relacions, ni bones ni dolentes. Primer que paguin per Baena els 3,8 milions que el jugador deu (que no els pagarà pas el jugador, això ja ho sabem tots!), que tornin a permetre l´entrada dels seguidors del Barça a Cornellà i que deixin el seu odi furibund cap al nostre club…

Si no és així Sandro, et recomano de tot cor que no acudeixis a Cornellà, perquè seria un gran error. Si una cosa té clara la gran majoria de socis del Barça és que allà on no som estimats ni respectats no hi volem ser.

Pensa-t´ho bé Sandro, pensa-t´ho bé.

Lectures 4786 vegades per 1625 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY