SHARE

Des de la Meseta sempre estan perjudicant el FC Barcelona. Pels voltants del mes de juliol tant el nostre club com el Sevilla van parlar amb Villar i li van proposar que la competició de la Supercopa, aquest any, es jugués a partit únic i en un camp neutral. El calendari és salvatge, el partit de la selecció a Mèxic i el fet d´iniciar-se la lliga una setmana abans del que és normal, van fer que es traslladés aquesta proposta a la federació de comú acord amb el Sevilla.
La RFEF s´hi va negar rotundament. Però anem a pams, a posteriori, el Sevilla va sol.licitar jugar els dos partits, l´anada i la tornada, en dissabte. La RFEF ho va acceptar. Aquest dimarts el Sevilla va demanar un petit favor més: que l´encontre en compte de jugar-se a les 22:00 s´avancés a les 21:30. La RFEF també hi ha accedit.
Al Barça li han convocat fins a set futbolistes que encara estan de vacances i a sobre Del Bosque té la “barra” de dir que els farà jugar a Mèxic alguns minuts, amb el gran risc que això comporta. Sona una mica a ganes de perjudicar els interesos del Barça a propòsit.

És una autèntica vergonya, aquells que tant van animar a la “roja” i que són del Barça ara veuen que la RFEF no fa més que perjudicar-nos i que ara més que mai les consequències negatives de tot plegat venen directament al Camp Nou i que ningú, en majúscules, agraeix res de res. Potser seria hora que la nostre junta directiva prengui les mesures necessàries i que es comenci a plantejar el fet de  plantar-se davant la RFEF perquè aquesta actitud amb els nostres jugadors no es pot permetre.

Estic convençut que amb els “nanos” de la pedrera guanyarem aquest dissabte a Sevilla, però al fons de tot no es tracta de guanyar o no, es tracta que ens estan prenent el pèl, que es riuen de nosaltres i que des de la “meseta” ens envien el missatge subliminal que diu que  utilitzen els nostres futbolistes per a ser campions del món i també quan els vingui en gana per jugar un partit de costellada que els priva de ser presents al partit d´anada de la Supercopa en una competició organitzada per la mateixa RFEF.

És una autèntica vergonya que el Barça no  pot permetre: una cosa és ser professionals, deixar als notres futbolistes per a totes les competicions oficials, però per jugar amistosos de costellada a Mèxic en males condicions físiques i amb un alt risc de lesió, millor que els nostres jugadors es quedin a casa, perquè al final els únics perjudicats som nosalres mateixos.  S´estan rient de nosaltres davant els nostres nassos…

Escrit per Daniel Campos

Lectures 3265 vegades per 910 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY