SHARE

Amb Vilanova a la banqueta s’inicia la primera temporada del Barça post Pep Guardiola, serà davant un rival teòricament assequible que vindrà a l’estadi a jugar sense cap tipus de pressió per allò de tenir davant el que tenen i per ser precisament el primer partit que en cas de perdre ni serien equip de segona ni estarien allunyats de les places europees.

No ens enganyarem, després d’estar tot l’estiu parlant de Javi Martinez, insinuant si Neymar podia arribar a Barcelona i ara amb el cas Song molt però molt calent sobre la taula la sensació que queda és que potser al Barça la lliga comença massa aviat.

Amb massa deures pendents i amb el pàlpit de que no es compleix amb la dita aquella de ‘no dejes para mañana lo que puedas hacer hoy’, i és que ara sembla que tot són presses i no s’ha complert amb el capítol d’entrades i amb el de sortides. Que ha estat passant amb Afellay i Tello??? Només ells ho saben però estaria bé que hi hagués un xic més de comunicació i se li recordés als directius que el club no és d’ells, és del soci.

Sobre el paper començarem amb tres quarts del mateix, seguint l’estil Guardiola i a ‘espea de si a curt termini s’obre el debat de si juguem amb defensa de 3 o de 4, oh! Quins temps aquells no tan llunyans on discutíem sobre aquest tema, meravellós.

Queden 3 dies per l’inici i de ben segur que abans de diumenge ja es començarà a escalfar el primer clàssic de la temporada, perquè, a qui l’importarà la Reial Societat a quatre dies de que Mourinho es retrobi amb Vilanova a l’Estadi . Per cert, li dic Vilanova no sigui que em vingui la temptació d’escriure Pito enlloc de Tito, tot i que a mi, m’agrada més Francesc.

Un clàssic que tindrà entremig un inoportú Gamper en dilluns, que molesta força més que el que emprenyava aquell partit de Supercopa Catalunya que tan malament es va gestionar, i on no està de més recordar-li al president del Barça que abans de pronunciar-se sobre temes esportius primer s’ha de parlar amb l’entrenador perquè sinó després passa el que passa.

Un Gamper que ha perdut tot el seu encant, lluny queda aquell format que es feia amb quatre equips i on podies trobar-te amb clàssics del futbol mundial com el PSV, l’ Steaua o el Nacional de Montevideo entre d’altres i que et feien gaudir de futbol durant dos dies amb quatre partidets força interessant.

Però els temps han canviat i el negoci és el negoci, o la pela és la pela com diríem els d’aquí, ara és prioritari anar a jugar un amistós a Bucarest, Suècia o on faci falta per arreplegar un parell de milions d’euros que satisfer el teu públic des del primer dia. I és que ningú que vagi al Gamper es faci gaire il.lusions, que Messi, Xavi, Iniesta i companyia no jugaran més de mitja horeta, que el dia abans hauran jugat 90 minuts contra els de Donosti i tres dies després ve el Madrid, i és que senyores i senyors, s’aixeca el teló.

@JordiMata360

Lectures 2648 vegades per 658 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY