SHARE

Durant els darrers dos anys la premsa esportiva catalana continua tractant el derbi entre l´Español i el Barça com un derbi entre equips de la ciutat de Barcelona. Tot i que el nom del club perico sigui: “RCD Español de Barcelona” les seves noves arrels, establertes dins el municipi de Cornellà, fan que ara mateix un derbi entre Barça i Español ja no mereixi el tractament de derbi de la ciutat, en tot cas, derbi metropolità.

Aquesta denominació sembla que fa enfadar la directiva i els aficionats de l´Español, però actualment és tal com s´ha de dir correctament. Les coses s´han de dir pel seu nom i de moment sembla que només la premsa esportiva catalana no s´ha atrevit a fer el pas endavant i canviar la denominació d´origen d´aquest derbi.

Molesti a qui molesti, l´Español-Barça, no és un partit de la màxima rivalitat entre dos equips de la mateixa ciutat, sinó entre dos equips de l´àrea metropolitana. Tinguem-ho ben present i comencem a utilitzar aquest terme per a parlar dels nostres vens… metropolitans..

Lectures 3559 vegades per 1026 lectors

Comentaris

5 COMMENTS

  1. Ei, Ferriol vigila que el el Facebook presenteu una notícia o escrit així "El derbi de la ciutat s'està vivint gairebé com un Madrid-Barça. Vosaltres també heu fet porra?"

  2. Posats a ser rigorosos, Espanyol s'escriu en català. I agradi o no, el RCDEspanyol de Barcelona és un club de la ciutat de Barcelona.

LEAVE A REPLY