SHARE

Segons informa el diari Sport, el fitxatge de Cesc Fàbregas pel Barça es convertirà en realitat ben aviat. El diari català explica que fonts periodístiques molt properes al club gunner (que per cert no especifiquen) tenen clar que Fàbregas no continuarà vinculat a l’Arsenal la propera temporada. Toni Frieiros, el periodista que cobreix la notícia explica que l’Arsenal li demanarà al Barça 52 milions d’euros, mentre que Sandro Rosell estaria disposat a oferir-ne 40.
Amb aquesta regla de tres l’Sport arriba a la conclusió que el Barça acabaria pagant-ne 45.

Si fem una ullada al google.co.uk, el google britànic no hi ha ni rastre de cap notícia que expliqui que l’Arsenal estigui disposat a vendre Cesc Fàbregas. Cal recordar que una de les raons per les quals Wenger es va negar a vendre Fàbregas va ser el fet d’haver retransmés per la premsa el fitxatge, a Wenger li agrada la discreció, sinó se’l respecta, l’operació se’n pot anar en ‘orris. Pel que fa al preu seria millor no fer gaires especulacions ja que s’ha demostrat que si el Barça no accepta el preu de mercat que posa l’Arsenal, el club anglès no té cap problema retenint el jugador.

També fa un parell de dies el periodista francès que col.labora amb el programa Punto Pelota d’Intereconomia va explicar que Wenger havia canviat d’opinió i que estava disposat a deixar-lo marxar al Barça, exclusiva que segons Hermel, només la saben Wenger i ell mateix.

Us creieu les fonts sense evidències?

Font: www.sport.es

Lectures 5044 vegades per 1543 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY