SHARE

Les portades dels diaris Sport, Mundo Deportivo i Marca fan referència al presumpte fitxatge de Cesc ja sigui per part de Barça o Real Madrid. Segons els diaris catalans l’operació Cesc ja és factible ara que s’ha superat l’eliminatòria contra el seu actual club, l’Arsenal. Per contra, des de la Caverna Mediàtica s’insinua que la xiulada que va rebre el català quan va ser substituït al Camp Nou, l’acosta una mica més al Real Madrid.

Els diaris catalans no es posen d’acord

Que hi ha de cert en aquestes portades? Mentre l’Sport explica que la decisió s’ha de prendre en els propers dies, el Mundodeportivo insinua que ja s’ha prés i que el Barça de la mà de Zubizarreta activarà l’operació en breu. Qui s’equivoca uns o altres? O és simplement unaura que es converteix en notícia?
L’altre tema és que per molt que el Barça s’hi posi, l’Arsenal voldrà negociar o posarà un preu desorbitat sabent que Rosell no el vodrà pagar? I si accepta a negociar: quin paper jugarà Cesc Fàbregas, forçarà el traspàs o es mantindrà en silenci?
El soci del Barça sembla estar una mica cansat amb l’actitud del jugador d’Arenys i això és un altre factor clau que pot influir en el desenllaç d’aquesta història.

El Marca construeix axiomes surrea-populistes

Pel que fa la notícia que publica el Marca resulta surrealista que un jugador decideixi de la nit al dia que canvia les seves preferències per uns xiulets que va rebre en un partit puntual. L’axioma que formula el diari Marca per arribar a aquesta conclusió és d’un grau d’infantiloidisme ridícul.
Segurament, a hores d’ara, la suposició més real és que Cesc continuarà a l’Arsenal la propera temporada.

Els fitxatges amb l’Arsenal no es fan via premsa

Si el Barça vol fitxar Cesc Fàbregas, el millor no es filtrar-ho a la premsa (que pot ser que sigui invenció de la premsa per vendre portades) sobretot quan ja se sap que l’Arsenal l’any passat va posar com a condició que no es filtrés res de res. D’altra banda el Barça s’arrisca a rebre una denúncia davant la FIFA per “tapping” o sigui intentar negociar amb un jugador quan té contracte en vigor amb el club, tal com li va passar al Chelsea, precisament per un cas amb un jugador de l’Arsenal. Ull que Wenger no està per orgues, ja ho haurien de saber a aquestes alçades.

Fonts:

Diari Marca

Mundodeportivo

Sport

Lectures 6083 vegades per 1647 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY