SHARE

Lluís Muntada signa un dels millors articles dels darrers dies sobre la decisió de Sandro Rosell ahora d´impulsar l´Acció Social de Responsabilitat que portarà Joan Laporta als Tribunals.

Lluís Muntada qualifica Sandro Rosell de “mal imitador de Hamlet“. Muntada carrega amb duresa contra la Directiva de Sandro Rosell i els acusa de fardar “d´haver pres una “mesura democràtica exemplar” i d´exercir un modèlic exercici de transparència”, més i tot quan el mateix vicepresident econòmic Javier Faus admetia que “la Junta Directiva anterior no havia comés cap acte de malversació“.

El periodista de l´Avui/Punt diari ve a dir que Sandro Rosell va ser  un cínic quan es va atrevir a dir que els 3 minuts previs a la votació de l´Acció Social de Responsabilitat eren els moments més importants de la història del club: “Només una persona que hagués estat congelada durant els darrers vuit anys i hagués recuperat la consciència just en el moment en què Rosell executava la seva declamació per protagonitzar –segons paraules seves– els “tres minuts més importants de la història del club” podria creure’s aquest miratge de purificació democràtica“.

Les crítiques vers la figura de Sandro Rosell van creixent, potser li tocaria fer autocrítica i aturar aquest joc d´autoodi, no?

Us deixem amb l´article de Lluís Muntada: Linxament a Laporta

Lectures 4134 vegades per 1425 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY