SHARE

“En el seu article d´avui “Cesc o nada” Lluís Racionero aprofita per fer una oda als primers dies de mandat de Sandro Rosell. Lluís Racionero sembla viure en un altre món i explica sobre Sandro el contrari del que tota la majoria opina:

Muy discreta la entrada de Rosell que va diciendo las cosas pero sin demagogia: la tesorería, el papel de Cruyff, los fichajes, la marcha de Márquez, todo con señorío y discreción. Si el primer mes es una muestra de lo que vendrá, la presidencia será tranquila y clara. Otra cosa es que la dichosa pelotita quiera entrar o no en la portería, una eventualidad que en el mundo del futbol está ahí, permanentemente.

Curiosos adjectius! Discret! Sandro si alguna cosa no ha estat precisament és discret. I categoritza la seva discreció en temes com la tesoreria, el paper de cruyff, fitxatges, la marxa de Màrquez, etc..

I no es queda aquí sino que valora la seva obra de govern amb “señorío”.

Si el que hem vist fins ara ha estat “señorío” que el soci es posi el cinturó que fa baixada i poden passar coses molt greus.

El més divertit és el final de l´article on Racionero deixa caure que després la piloteta entrarà o no i ho remata amb un “que eventualidad!”. És clar Racionero, haviem oblidat que l´objectiu d´un club de futbol no és guanyar títols sino agradar al Grupo Godó.

Torna el nunyisme més recalcitrant…”

Font: Cesc o nada Lluís Racionero, elmundodeportivo

Per: F. Egea

Lectures 6162 vegades per 1514 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY