SHARE

Quan un article d’un diari o de qualsevol mitjà de comunicació no duu cap firma, és per desconfiar. I si, a més, hi afegeixen un “Top Secret”, la sospita sobre que la informació no sigui veraç augmenta. Com s’han assabentat ells d’aquest “secret”? Perquè algú bé els hi ha hagut de passar la informació. I si tan “secret” és, per què ho publiquen? Per vendre més? O algú els ha dit que ho facin per interès propi?

Doncs això és el que s’ha donat en un parell d’articles publicats recentment al Mundo Deportivo. Sembla que, arran de la derrota al partit d’anada de la Supercopa, la junta rosellista ha agafat por. Deuen confiar poc en l’equip, perquè ja estan buscant excuses per si, finalment, el Barça no pot remuntar l’eliminatòria al Camp Nou.

Per començar, el dilluns van publicar una rocambolesca història. Com que en un principi el Messi no havia de jugar el primer partit de pretemporada, suposadament, hi hauria hagut molts espectadors que haurien retornat les entrades i la pròpia cadena de TV hauria anunciat que no retransmetia el partit. Davant aquesta “emergència”, s’haurien reunit el Barto, el Zubizarreta i el Guardiola per a parlar sobre la situació. Asseguren, fins i tot, que la Junta estava disposada a marxar de Corea sense jugar ni cobrar un cèntim. Què bones persones…! Finalment, gràcies a l’entesa entre tots tres, s’hauria evitat aquest “desastre”. Curiós que, en un moment en el qual sembla que el Guardiola no manté unes relacions gaire fluïdes amb el Sandro Rosell i companyia, ens venguin aquesta història on aquests queden quasi com uns “herois”.

En el segon top secret, asseguren que el Rosell va tenir una encesa conversa amb l’Ángel María Villar arran de la convocatòria dels jugadors blaugrana per l’amistós disputat a Mèxic. Arriben a afirmar que el Rosell estava “molt enfurismat” i que el Villar va poder captar aquest estat d’ànim.  Segons aquest diari, el president del Barça va demanar al dirigent espanyol “col·laboració” pel que fa a aquesta convocatòria. Doncs ja hem vist quin efecte va tenir aquesta suposada demanda. Cap ni un. Tot plegat sembla un desesperat intent de rentar la imatge de la Junta davant la incapacitat que han demostrat en aquest afer. I, tal com van les coses, per desgràcia, em temo que hauran d’intentar disculpar-los unes quantes vegades més.

Per Albert Baile

Lectures 3557 vegades per 1153 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

  1. Jo sempre he desconfiat dels TOP SECRET.

    Mira que volia mantenir-me al marge dels 'ismes' del barcelonisme, però Rosell no ha començat gens bé. Masses filtracions interesades. Joan Laporta, tindria moltes coses (o menys), però el que està clar ara amb perspectiva, és que no es ficava en l'area esportiva de la menera tan clara que ho està fent Rosell. Vendre a Chigrinsky (no sóc devot a Chigry) per pagar salaris? Quina bajanada, si després veiem que volien comprar a Ozil, ja han fitxat a Adriano.

    Suposo que la part positiva, és que el Miniestadi no el tocarem, que amb això no li 'perdono a Laporta'. O ja estic enredat? No hi havia un altre TOP SECRET explicant que ja s'havia possat en marxa i igual la Junta no ho podia parar? Potser a Rosell també li interesa fer-ho, però al no ser popular li carrega a l'antiga directiva?

    No sé, no sé… tot m'està donant un 'tufu'.

LEAVE A REPLY