SHARE

Toni Brosa fa avui un interesant article al l´Avui/Punt sobre la situació que el club viu en aquests moments; per una banda una guerra iniciada des de la llotja que busca ajustar comptes amb Joan Laporta i per una altra  l´equip de futbol que  està pagant els excesos mundialistes de l’estiu.

L’article comença amb una crítica cap a tot  el soroll que està envoltant el club . Brossa, diu que  si  no es comença a pensar més en el Barça que en odis personals  i en ajustos de comptes, considera que aquest  soroll pot afectar l’equip.

A més també exposa que la forma d’actuar de la nova junta té un perfil baix o sigui, que no s´ha mostrat del tot neta davant del soci , ja que no va deixar defensar Joan Laporta i els anteriors directius com calia davant l´allau d´atacs sobre la seva persona. Brossa fa referència a la cita que Rosell va fer quan va dir que volia ser  el Mandela que unis el barcelonisme, tot indicant que no s’ha fet una exposició real dels fets a la masa social.

Per acabar i després d’haver explicat aquest perfil baix de la Junta, també fa un repàs a la situació de la plantilla, indicant que s’esta pagant la factura del Mundial i que caldrà esperar a veure com evoluciona l’equip i  les  noves incorporacions.

Val la pena dedicar-li una estona del nostre temps a llegir-lo perquè  és una  anàlisi bona de la situació actual de l’entitat.

Font: Diari Avui/Punt: http://avui.elpunt.cat/noticia/article/8-esports/48-barca/319576-perfil-baix.html

Lectures 4448 vegades per 1425 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY