SHARE

20130613-002559.jpgCasillas no es parla amb Arbeloa ni Xabi Alonso.Mourinho ha deixar dividit el madridisme, al igual que el vestuari blanc i el de la “Roja” doncs alguns dels seus components no es parlarien des de fa temps.

Segons va explicar Roberto Morales a Punto Pelota el capità blanc i de la selecció espanyola no es parla amb els seus dos companys d’equip.Segons el periodista “Tot va néixer en la seva suplència a la Rosaleda.Es produeixen una sèrie de declaracions que Iker pensa que no són oportunes.”

Per el porter “alguns es posen tant de part de Mourinho que pensa que el perjudiquen i decideix fer un pas endarrera”. Un dels afectats del canvi d’actitud del porter és Arbeloa,amb qui “fa sis mesos que no es parla”, i els intents d’aquest per acostar posicions, “al veure que era més que una enuig momentani”,s’han trobat amb un “rebuig“.

Amb qui tampoc es parlaria Casilas seria amb Xabi Alonso, amb qui segons el periodista “fa cinc mesos que no es parla”.Al igual que amb el defensa per “unes declaracions públiques a favor de Mourinho

Lectures 2425 vegades per 594 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY