SHARE

Cristiano considera que el Barça sap millor la seva estrella MessiLa notícia de la renovació del contracte de Leo Messi no ha trigat a aixecar polseguera al Club de Concha Espina.

Segons informa el diari Marca, Cristiano Ronaldo “enveja” el tracte que li dona el Barça a Leo Messi, la seva estrella. El Barça ha renovat 6 vegades el contracte de l’argentí i el portuguès considera que el FC Barcelona reconeix d’aquesta manera la contribució decisiva de Messi en els èxits blaugrana.

D’acord amb el que explica Marca, Cristiano Ronaldo està decepcionat perquè després de marcar 170 gols en 169 partits, el club blanc no ha fet cap gest per intentar millorar-li un contracte que ell ja considera desfasat. A més a més, mentre era jugador del Manchester United, el club anglès li va millorar el contracte en quatre ocasions.

L’enveja de Cristiano Ronaldo no seria només d’índole econòmica. L’astre portugués també considera que Rosell “mima” molt bé a Messi, acompanyant-lo a qualsevol dels actes importants. Ronaldo sap que tampoc gaudeix de la influència que té Leo Messi en el vestidor blaugrana, Cristiano ni tan sols figura com un dels capitans.

Segons ha informat Josep Pedrerol a Punto Pelota, el Reial Madrid no té cap intenció de revisar el contracte de Cristiano, almenys de moment, cosa que pot fer que la situació empitjori molt més amb el transcurs del temps.

PSG i Manchester City esperen el moment oportú per intentar emportar-se el crack del Reial Madrid.

Lectures 2565 vegades per 817 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY