SHARE

Carlo Ancelotti va assegurar no estar sorprès pels premis que guanyen els jugadors del seu equip. Evidentment, ho deia des de la perspectiva que compta amb un conjunt amb grans individualitats i que aquests són mereixedors dels premis que reben. Ara bé, els darrers dies han succeït un parell de fets que desmentirien aquesta versió.

Butragueño en una imatge d'arxiu
Butragueño en una imatge d’arxiu

A la gala dels Premis de la LFP, el Real Madrid, malgrat acabar tercer a la Lliga, va acaparar més de la meitat dels principals premis . Dels sis guardons, tres van anar a parar per a Cristiano Ronaldo. Enmig de la polèmica (com podia ser que l’equip guanyador s’endugués un sol trofeu i el Real Madrid tants?), Javier Tebas va assegurar que, si les votacions haguessin estat lliures, el portuguès no hagués guanyat.

Aquests dies, Francesc Aguilar explicava com s’havia retirat de la llista de periodistes que formaven part de l’elecció de la Pilota d’Or. Comentava que, ja fa uns anys, Emilio Butragueño li va comentar que no entenia com la representació espanyola estava representada per un periodista que no fos de Madrid. Arrel de l’ampliació del termini de les votacions de l’any passat (que van servir perquè el jugador portuguès guanyés), el periodista català va expressar la seva disconformitat al respecte. Després, d’això, va decidir plegar. El seu substitut és Alfredo Relaño, madridista confés.

Així és com se les gasten…

Lectures 6211 vegades per 1819 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY