SHARE

La portada del diari Marca dona per fer molta carnassa avui: ens trobem Karim Benzemà elevat a la categoria de Déu, el suport de Florentino a les queixes de Mourinho, i els comentaris del portuguès al respecte. La Caverna continua fent de les seves…

De Benzená a Benezemà, el nou CR9

El diari Marca sol ser un mitjà de comunicació que creu ser el tercer poder a Can Real Madrid (després de Flo i de Mou, off course). Era el mateix Paco García Caridad qui explicava ahir via Twitter que a Pelegrini no el va destituir Florentino, sinó que ho va fer el mateix diari Marca (excel.lent el nivell periodístic de Marca!) amb la seva pressió i la seva campanya de crítiques contra l’entrenador xilè. Avui Benezemà torna a sortir (per segona vegada en els darrers 15 dies) com el gran salvador del Madrid, curiós no?

Els Indas i Paco García Caridad de torn fa 5 mesos havien iniciat una campanya per treure-se’l de sobre a marxes forçades: “Benzená” era un inepte i un gandul, ho recordeu? Doncs ara sembla que el francès és igual de bo que CR7, vaja que els falta poc per rebatejar-lo com el nou CR9. Encara s’apuntaran el mèrit de la seva recuperació anímic. Veig Paco García Caridad piulant al Twitter: “Diario Marca motivó a Benzemá para llegar a su nivel de forma esperado…” – són capaços d’això i més.

Florentino, Mourinho i el “señorío”

Preocupa la naturalització de les queixes i rabietes de Mourinho. Que una persona del nivell de Florentino Pérez surti davant dels socis a dir que les queixes de Mourinho són “madridisme i señorío” és molt preocupant. Si el diari Marca ho justifica, llavors ja començarem a pensar que tot és una campanya orquestrada. Mourinho dispara, Florentino protegeix i la Caverna els justifica.

Aquí no hi ha Villarato, ni Llouriñato, aquí hi ha una campanya del Madrid per servir dos propòsits. El primer per cobrir-se davant d’una enventual pèrdua de tots els títols en joc, per esborrar la paraula “fracàs” de la ment dels madridistes. Si aquesta temporada fos un “fracàs” i Mourinho no hagués estat el redemptor esperat, segurament Florentino tindria un problema greu: el seu crèdit s’hauria esgotat. La segona raó rau en el fet de desvirtuar els triomfs del Barça. Fixeu-vos: el madridisme sempre ho ha fet així: de les quatre lligues de Cruyff, 3 al ser en el darrer partit, sempre les han infravalorat. Les lligues de Rijkaard i Guardiola sempre les han embrutat de Villaratos i d’altres excuses d’estafador de “poca volada”.

Com deia Laporta: “Que no nos embauquen! Al loro”, que aquesta gent saben molt bé el que fan i el seu perquè. Estem avisats. Potser algú a Can Barça toca que alci la veu i digui: “Prou!”.

Els plans de futur de Mourinho

Mentre Florentino ha decidit donar suport públic a Mourinho, el portuguès ja comença a jugar les seves cartes de futur. Va ser ahir quan en Mou va declarar en una entrevista a una ràdio italiana que el seu futur era a la Premier: sembla que a Anglaterra hi ha més respecte, millor educació, etc…Tàctica molt semblant a la que va fer quan era entrenador del Chelsea (abans que el fessin fora) i de l’Inter (abans de guanyar la Champions). Segurament Mourinho no va enganyar ningú quan en rodes de premsa va dir que “n’estava fins al capdamunt de la premsa” i que “voliar marxar a finals de temporada…”, segurament Mourinho ja té un pla B i l’està començant a executar. El rei Florentino arriba massa tard a riure les gracietes al Crist Redemptor.

Qui sap si el proper destí de Mourinho serà el Manchester City (prèvia parada al seu desitjat final de carrera, el United), on el portuguès marxarà per repetir els seus trucs de màgia: escàndols arbitrals, manipulacions del calendari, etc…

Riurem el dia que Mou deixi el Madrid…aquell dia Mourinho es pot emportar per davant Florentino, Valdano, Inda i el mateix Alfredo Relaño. Al loro!

Font: www.marca.com

Lectures 6824 vegades per 2569 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY