SHARE

florentino contesta piquéFlorentino Pérez ha contestat les afirmacions de Piqué dient que el Madrid finançava els seus fitxatges gràcies a l’ajuda d’alguns bancs com Bankia. El president blanc ha respost al central blaugrana en la primera  reunió amb compromissaris del  seu  club, que aniran a l’Assemblea Ordinària del proper diumenge,  i que s’ha donat a conèixer a les xarxes socials.

El màxim mandatari del Reial Madrid ha contestat al blaugrana dient que “No tinguin en compte el que ha dit Piqué, és un bon noi i a mi em cau bé”, alhora que negava qualsevol tipus d’ajuda externa afirmant que “Vull aclarir que no hem demanat cap tipus de crèdit per fitxar a Bale”.A més, Florentino també ha parlat d’algunes xifres publicades del traspàs de Bale i la renovació de Cristiano,  criticant a la premsa dient que “Llegeixo xifres de Bale i Cristiano que em faria vergonya publicar-les”.

També ha parlat d’alguns noms propis del madridisme d’ara i d’abans, com Mourinho a qui ha defensat dient que “A mi Mourinho em cau molt bé i va fer coses bones pel Reial Madrid, La seva opinió del senyoriu  era molt correcta”.A més s’ha referit a Özil explicant que “ell i el seu entorn van demanar marxar del club i aquí ningú ha d’estar a disgust” i de Casilas dient que “No hi ha debat amb Iker Casillas. Tenim als dos millors porters del món i   això és un privilegi. I els dos són de la cantera”.  

 

 

Lectures 2960 vegades per 905 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY