SHARE

josep-pedrerol-punto-pelota-florentino-perez

Florentino Pérez creu que la notícia de Marca sobre Bale era d’una crueltat difícil d’entendre.  El president blanc va passar pel plató de Punto Pelota, on va parlar de la dolència del gal·lès i també d’altres noms propis de l’actualitat blanca com  Casillas o  Sergio Ramos.

La lesió de Bale

 “Estic sorprès, és complicat entendre una notícia amb tanta crueltat com la de Marca i sobretot quan no  és veritat.” “ Quan truquen dissabte és el primer cop que sé algú, no em van comunicar res en la revisió mèdica prèvia al fitxatge, perquè no hi havia res a comunicar.” “Si Bale tingués una hèrnia ho diríem.”

La crueltat de la portada i la notícia del Marca

“Perquè la maldat de voler fer mal al Madrid, a Bale o a mi ? Estem investigant a que respon aquesta notícia perquè  no és un tema menor i estem estudiant accions. S’ha muntat algú sobre res, la crueltat de les pàgines del Marca d’ahir és difícil d’entendre. Potser algú està buscant quelcom que no quadra amb el  prestigi del diari”” L’objectiu de la notícia no era informar, crec que algú els ha enganyat.”

L’assegurança de Bale

“Tots els jugadors tenen una assegurança de vida i d’invalidesa permanent pel cost  del seu fitxatge, no cobreix les lesions menors”.

La renovació de Sergio Ramos

“No parlem d’aquestes temes, són íntimes. A Sergio Ramos li tinc molt afecte, vaig fer un gran esforç per portar-lo aquí i vull que es retiri aquí” “ No hem tingut ofertes per ell, els clubs saben que no el volem vendre.”

Casillas

“Jo parlo amb Casillas sempre que el veig, no hi ha cap problema. El que millor ha dut el tema ha estat ell , tots tenen amics i alguns es creuen amb la obligació de parlar per ell. S’està entrenant molt bé i estem  molt contents amb ell.”

Les crítiques a l’arbitratge al Madrid al camp de l’Elx

“Sóc amic de Rosell i és simpàtic, però podria haver parlat del partit del Sevilla i no ho va fer. Som amics i crec que està fent una bona feina al Barça.” “Sánchez Arminio tampoc va estar encertat, no va parlar del dia del Sevilla o de quan van agredir a Cristiano fa un any contra el Llevant.2

Les faltes a Neymar

“No he vist molts partits del Barça, no he vist si Neymar es tira o no” “ Estic content que Neymar estigui al Barça i que hagi vingut Bale, que hi hagin els millors futbolistes a la Lliga és bo per tots.”

Zidane demanant la Pilota d’Or per Ribery

“Penso que el millor jugador és Cristiano i Zidane pensa el mateix. No he parlat amb cap dels dos del tema.” “ Cristiano és el jugador millor pagat del Madrid i després van els dos capitans, Ramos i Casillas, Bale esta per darrera d’aquests.”

Iniesta renovarà amb el Barça

“Iniesta segur que renovarà amb el Barça, no volem ser utilitzats per res, respectem els jugadors del Barça.”

Campanyes contra el Madrid

“No crec que hi hagi cap  campanya contra el Madrid, mentre a Barcelona els mitjans són més d’allà,aquí  són més crítics amb el Madrid. Sé que al Madrid tot és més difícil.”

El Madrid com a societat anònima

“Mentre jo estigui aquí, el Madrid serà dels seus socis.”

Les crítiques a Benzema

“Jo confio en tots els jugadors i tots tenen la meva estima. Ell és un gran jugador de futbol i rebem ofertes per ell tots els anys. Sé de l’exigència dels aficcionats del Madrid però hem de mesurar el nivell d’exigència, em molesten molt els xiulets a l’estadi als jugadors del Madrid. Vull fer una crida als socis a mesurar els xiulets i les crítiques als nostres jugadors”.

El mercat d’hivern blanc

“Sinó hi ha cap desgràcia com la lesió de Casillas l’any passat, no fitxarem a ningú al mercat d’hivern.”

Les opcions de vestir Falcao de blanc al final del mercat d’estiu

“No és cert que Falcao es poses al nostre punt de mira”.

La premsa de Madrid i la de Barcelona

“La informació de dissabte sobre Bale no surt a Barcelona segur. La premsa de Madrid és crítica i  ha fet de la crítica la seva raó  de ser. Sinó passa un nivell de crítica, l’acceptem. Hi ha periodistes que creuen que poden manar, al Madrid manen els seus socis”.

 

Lectures 2810 vegades per 873 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY