SHARE

florentino intenta tancar files defensant jose mourinhoTal com varen anunciar els diaris AS (el que ho va donar en exclusiva) i Marca, el president del Reial Madrid ha defensat públicament la figura de l’entrenador del Reial Madrid, el portuguès Jose Mourinho. Florentino ha aprofitat la seva assistència a l’acte de lliurament d’insígnies als socis més veterans del Reial Madrid per enviar un missatge a la parròquia blanca:

“El Reial Madrid té el millor entrenador del món, amb una trajectòria impressionant i amb una exigència com no la hi ha al món. Mourinho ha hagut de suportar atacs i desqualificacions injustes i desproporcionades, algunes d’elles que afecten la dignitat de la persona. Des d’aquí, José Mourinho, vull expressar el meu reconeixement, la meva confiança en la teva feina i el meu afecte “.

A més a més, Florentino també s’ha dirigit als jugadors del primer equip: “Hem construit un equip espectacular, un equip en el que juguen diversos dels millors jugadors del món, amb capacitat, talent i entrega per aconseguir tots els reptes possibles” – ha assegurat el president blanc.

“Un equip que ha guanyat la lliga i que ha començat la temporada aixecant la Supercopa d’Espanya, el que ens indica el camí a seguir. Aquí no hi ha metes inabastables i això ho saben els nostres jugadors i el nostre cos tècnic” – ha finalitzat Florentino.

El president del Reial Madrid busca d’aquesta manera tancar el capítol de crisi que s’ha reiniciat després de la derrota dels blancs contra el Celta en el partit de vuitens de final de la Copa del Rei.

Lectures 3359 vegades per 904 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY