SHARE

higuain campaña anti messi

La campanya més brutal per embrutar la imatge del crack argentí del FC Barcelona sembla que no és compartida per tots els membres de la plantilla del Reial Madrid.

Segons el periodista Ivan Tubau “el jugador del Madrid Higuaín, pateix en silenci la campanya ques fa desde Madrid contra el seu company de Selecció Messi”. Tubau explica a la web madrid-barcelona.com que “Higuaín coneix bé Leo Messi de les seves estades a les concentracions de la selecció i sap que les informacions difoses no són veritat”.

“Tot i així, Higuaín calla per precaució i no tenir problemes, però sap que el que es fa amb Messi no és precisament un exercici d’esportivitat” – a més a més Tubau explica que no entèn el perquè algun jugador s’ha prestat a la campanya de forma voluntària, al.ludin clarament a la figura de JL Callejón.

Lectures 1822 vegades per 539 lectors

SHARE
Previous articleShakira penja la primera foto del seu fill Milan Pique
Next articleAdan està molt dolgut amb Mourinho
Blogger culé, que estima el club i diu les coses pel seu nom. Sense filtres, sense pors, perquè crec en la gent honesta, en un model i una filosofia de club innegociable. Unicef sempre abans que Qatar sempre. Si vols saber quan publico un post, segueix-me al twitter o torna aquí per llegir-me. Gràcies i visca el Barça!

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY