SHARE

elecciones madrid florentinoFlorentino serà a les eleccions del Madrid al juny i sembla difícil que tingui algun adversari. Ahir el president blanc va explicar que convocava eleccions i es presentava a la reelecció, i sembla complicat que amb les complicades condicions per ser presidenciable algú més li pugui fer front.

No envà el passat mes de setembre, Florentino va tirar endavant unes dures condicions per ser candidat a la presidència del Madrid,després de l’aprovació per part de l’Assemblea de Compromissaris del club blanc.

Així qui vulgui presentar-se haurà d’avalar el 15 % del pressupost blanc amb el seu patrimoni propi , o sigui uns 80 milions,i amb un aval bancari de bancs coneguts. A més, el soci haurà d’acreditar almenys 20 d’antiguitat al club blanc.

A més, també es van aprovar altres mesures que afecten als propers comicis blancs, doncs es va aprovar que el vot per correu ha de ser de forma notarial, un fet que té un cost pels socis, tot i que es va dir que el club podia córrer amb aquesta despesa.

Cal recordar que el Barça té encara pendents els nous estatuts del club, en els que s’havia rumorejat que es volien posar unes condicions similars a aquestes per tal de fer més complicat l’accés a la presidència del Barça, però caldrà esperar a veure quines són les modificacions que es fan en els mateixos i que els socis compromissaris les aprovin.

Lectures 2549 vegades per 728 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY