SHARE

La situació del portuguès, el tema estrella d’ahir al Punto Pelota

tomas-ronceroDesprés de la nova desfeta blanca, molts  esperàvem  com Punto Pelota tractaria el tema de la situació al club blanc, la suplència de Casillas i sobretot el futur de Mourinho, i el programa no ens va decebre perquè aquest darrer fou   el tema estrella del programa d’ahir.

La pregunta del dia precisament tractava  sobre el futur de Mou, preguntant a la gent si es tenia de cessar al tècnic, a la que  la majoria dels contertulians, gent com Damián, Luque o l’ex futbolista Àlvaro, amb excepció de l’ ex àrbitre Ramos Marcos, van respondre que no.  No obstant, alguns d’ells com Antonio Esteva i sobretot el polèmic Roncero sí li van demanar al tècnic un  canvi d’actitud.

Així Roncero va afirmar que no se l’havia de fer fora perquè aniria pitjor, però que ell volia “ el Mou que varem fitxar, l’Special One, el guanyador i no el d’ara”, en referència a com el portuguès hauria canviat. A més també va indicar respecte a la suplència de Casillas que “ningú es pot creure les raons de Mou, Casillas és el capità del Madrid i no un qualsevol”.

No obstant, el millor de la nit per part del polèmic periodista del diari As va venir poc després quan  va afirmar que “”la meva major frustració és que Mou no s’hagi fet madridista, per exemple ell mai ha dit guanyar la dècima,sempre parla de la seva tercera”. Tot això després de veure l’arribada riallera del tècnic a Portugal per les seves vacances, perquè per ell i molts blancs seran unes festes difícils per la distància amb els seus dos grans rivals, Barça i Atlètic de Madrid.

Lectures 3273 vegades per 891 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY