SHARE

Tomas Roncero es mostrava ahir crític amb l’actitud de certs jugadors del Barça, després de veure el reportatge que va mostrar Punto Pelota de l’entrenament matinal dels blaugrana. El vídeo mostrava cares d’alegria i celebració entre la parròquia blaugrana, sentiments que Guardiola es va encarregar d’asserenar minuts després. Passa però, que Roncero considera que aquelles cares somrients i alegres constitueixen una autèntica provocació cap al madridisme.

Roncero va dir: “Las risas de los jugadores del Barça son una provocación y un acto de prepotencia, como la manita del día del Madrid”. Les frases d’aquest periodista de l’AS passen de fer gràcia a convidar-nos a una profunda reflexió: Fins  on hem arribat? Els jugadors del Barça ja no poden moure la mà, ni riure, ni fer cap gest emotiu, ja que si no serà entès des de Madrid com una provocació?

I on rau la doble moral per acusar els blaugrana de prepotents quan en comptes s’alaba l’actitud de CR9 per celebrar un gol al Manzanares aixecant un dit per “silenciar” l’afició matalassera? No tenen res a dir de la prepotència de CR9 després de dirigir-se a Walter Pandiani i etzibar-li un: “¿Cuanto cobras?”. És clar, si ho fa un del Madrid, tot és comprensible i justificable, si ho fa un del Barça és una autèntica provocació premeditada.

Que segueixin amb les seves teories de la conspiració, que el Barça de Guardiola segur que continuarà amb la fam de guanyar títols i més títols.

Font: Punto Pelota

Lectures 5838 vegades per 2056 lectors

Comentaris

1 COMMENT

  1. Al final ja penso, que qui fa cas i dona cobertura a aquest tipus de personatges, van amb un embut al cap i amb una cabra a la mà.

LEAVE A REPLY