SHARE

El col.legiat andalús Pérez Montero s’ha equivocat anul.lant un gol legal a Sergio Ramos per pressumpte fora de joc. L’error arbitral ha provocat l’ira de Mourinho i un conjunt de protestes dels jguadors blancs durant el transcurs del Valladolid Reial Madrid que ha desembocat amb unes declaracions contundents de Ramos.

“El meu gol era legal. T’enfades perquè encara que ens emportem els 3 punts, si no haguèssim guanyat la meva opinió en seria una altra. No és la primera vegada que ens perjudiquen. Va sent hora que s’equivoquin per a bé” – ha indicat l’andalús en clara al.lusió al colectiu arbitral.

Pepe també insinua que els àrbitres els perjudiquen

I si Ramos demanava justícia, Pepe deia alt i clar que els col.legiats els estan posant les coses molt díficils. “Nosaltres hemos pogut assolir una victòria de forma més tranquila sino arriba a ser pel gol anul.lat. Ramos no estava en fora de joc. Son moltes coses en contra, però som el Madrid i lluitarem fins al final. Ens ensenyen tarjetes grogues que ens treuen per faltes que no són, pero fem la nostra feina i ens en tornem a casa amb la consciència tranquila” – ha dit el portugués a la zona mixta.

¿Tornem al Villarato?

Mentrestant la versió online del diari Marca preguntava avui a través d’una enquesta si els àrbitres estan perjudicant al Reial Madrid durant el transcurs d’aquesta temporada. Roncero, el tertulià estrella de Punto Pelota i redactor en cap a AS.com clamava contra els àrbitres a través de la xarxa social twitter: “Estoy hasta los mismos de los errores arbitrales contra el Madrid”

Lectures 3923 vegades per 949 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY