SHARE

Per defensar a Mourinho va atacar al Barça

sirolopezA Mourinho li queden poc aliats actualment a la premsa madrilenya, si els resultats l’acompanyessin segur que serien  molts més amb independència del que fes, i un dels únic és Siro López, qui per defensar- lo ahir va aprofitar per atacar el Barça.

El periodista va entrar ben aviat a parlar del Barça perquè en la seva primera frase ja va afirmar que entenia que a Barcelona es riguessin del tema per l’escàndol muntat per deixar fora Casillas de l’onze. Així va aprofitar per recordar que “el Barça va fer fora un futbolista que va costar 60 milions perquè l’entrenador no el volia”, a més de dir que “aquest mateix entrenador havia deixat Iniesta fora de l’equip, o a Cesc que els va costar 40 milions i no es va muntar cap escàndol”.

Per a ell,  des del Barça volen que el Madrid s’acosti al que per a ell era el club blaugrana fa vint anys, on segons ell manaven els futbolistes, i fins fa poc al Madrid també però ara no perquè tenen “ un entrenador amb personalitat”.

Així per Siro va atribuir tot l’enrenou al caràcter del propi Mou, perquè “ faci el que faci el mataran”, a més d’afirmar que “ qui ha de decidir si Mou segueix o no són els socis”, un  debat que estaria perdent en vista de les enquestes, i dir que ell seguiria “defensant a Mourinho, fins i tot quan ell marxi”, en un missatge que bé  podria anar cap gent com Roncero qui poc abans s’havia desmarcat del tècnic.

 

 

Lectures 2778 vegades per 783 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY