SHARE

roncero agressión de pepe a giovani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roncero va aparèixer molt enfadat ahir amb l’actuació arbitral i inclús va aformar que el president dels àrbitres odiava el Reial Madrid. El periodista del diari As va ser dels més contundents  i més enfadats en la tertulià del Punto Pelota que va monopolitzar l’anàlisi del Clàssic de dissabte.

El periodista va aparèixer molt enfadat després de la derrota dels blancs al Camp Nou, perquè “Estava esperant que Sanchez Arminio sortís, o Rosell o Piqué també sortissin després de l’arbitratge d’ahir i estic molt enfadat perquè no ha sortit ningú”. Va anar més enllà, afirmant que “Amb Sánchez Arminio mai guanyarem res més , perquè ell odia el Madrid”, a més de dir que “Undiano no és un mal àrbitre, però va xiular acollonit per tot el que ha dit la premsa de Barcelona les setmanes prèvies”

Tot i les queixes per l’arbitratge, Roncero no es va oblidar de criticar el Barça afirmant que “El d’ahir és el pitjor Barça que vist en anys”, ni tampoc del seu blanc preferit dient que “Perquè no expliqueu el que li passa a Messi? Perquè s’amaga a la banda dreta ?”. Va anar més enllà dient que “Ser del Barça és una disfunció, ser del Madrid és un privilegi”. 

 

Lectures 4193 vegades per 981 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY