SHARE

acord mourinho psg segons le 10 sportEl Madrid és una bomba de rellotgeria. Mourinho ataca els jugadors quan l’equip perd, El País publica una notícia on es filtra que Casillas va recriminar (una vegada més) a Mou per no dir les coses a la cara i airejar-les amb la premsa i a sobre surt publicat en un mitjà francès que el PSG s’ha reunit amb Mourinho i Guardiola, i que podria ser que el portuguès s’haguès compromès amb els de París.

La notícia la publica “Le 10 Sport” en la seva edició d’avui. Explica que Mourinho es va reunir a finals de novembre amb l‘amo del París Saint Germain Tamim Bin Hamad Al Thani.

Sembla ser que els francesos també s’haurien vist amb Guardiola, però el català hauria declinat firmar pel PSG.

Segons el diari esportiu francès Mourinho i Tamin Bin Hamad Al Thani haurien pogut arribar a un acord perquè el portuguès (que ara té contracte amb els blancs fins al 2016) s’incorpori a la disciplina del París Saint Germain a partir del mes de juliol.

Segons Le 10 Sport Mourinho fins i tot hauria començat a negociar alguns detalls sobre la planificació de la temporada vinent, els noms d’alguns fitxatges i detalls sobre la gestió del vestuari i l’equip. Sembla ser que l’agent de Mourinho i Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, també hauria estat present a les negociacions.

Lectures 17345 vegades per 241 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY