SHARE

El diari AS acaba de publicar una nota en la seva edició digital explicant que s’ha produït un error d’infografia en la impressió de la seva edició de paper on es reproduïa la jugada del fora de joc de Dani Alves. Tal com hem explicat a primera hora del matí, l’AS ha esborrat la imatge d’un defensa de l’Athletic per “demostrar” que Alves estava en fora de joc.

Tot i que és important l’exercici d’auto-crítica del diari AS i les seves disculpes públiques, continua no sent creïble que l’error ha estat d’infografia.  esborrar un jugador per recalcar un fora de joc és una actuació intencionada i en cap lloc pot ser considerat un error sense intenció, si no un “error” amb mala fe.

Un diari perd la seva credibilitat amb actuacions com aquesta. D’altra banda si us fixeu en la imatge inferior, on es veu el jugador esborrat, podem considerar que encara pot haver-hi manipulació, perquè la captura de la imatge té un lleuger desnivell per ressaltar la posició d’Alves. Fixeu-vos en els anuncis publicitaris de “Milar”…

Què en penseu?

Lectures 9452 vegades per 2914 lectors

Comentaris

11 COMMENTS

  1. Quanta raó tenia el Laporta quan parlava de la Caverna Mediàtica, les manipulacions i les seves campanyes per difamar i calumniar. Apostoflant!

  2. En la nova imatge, han mogut l'Alves cap endavant (compareu les dues imatges amb la distància entre el peu dret de l'Alves i el peu dret del defensa del Athletic) i també la perspectiva de la linia no és la correcta.
    Lamentable, patètic i punible!

  3. Es imposible que fos un error d'infografia, es un error de retocf otografic en tot cas, si fos d'infografia, per exemple de color les samaretes dels altres jugadors del bilbao es veurien malament tambè. Generalment les fotos que surten als diaris es retoquen colors, saturacions, soroll defons i dimensions de la foto. Per eliminar a un jugador com s'ha fet a l'edició impresa t'has d'haver passat una bona estona al photoshop ja que la foto no es veu que sigui un nyap, com si ho va ser aquella foto del diari gol on s'havia eliminat al Laporta. I teniu raó que l'imatge d'alves esta retocada. Per el que sembla van començar a retocar la posició d'alves i com encara era una posició dubtosa es van carregar el defensa.

LEAVE A REPLY