SHARE

Algú se’n recorda d’aquesta portada? Pellegrini era l’anti-Pep Guardiola, el remei de tots els mals del madridisme per derrotar aquell Barça de Guardiola que venia de guanyar-ho tot. Però Guardiola és Guardiola i el cicle del Barça no havia fet més que començar i el Madrid de Pellegrini es va enfonsar i no va poder aguantar la pressió blaugrana. Després va venir Mourinho i també se’l va anunciar com el Salvador dels Salvadors i resulta que si comparem l’un i l’altre  trobem  que Pellegrini tenia millors registres que Mourinho a la jornada 26 de lliga.

Fa un any el Madrid que ara la Caverna Mediàtica titlla d’avorrit, covard i “ramplón” era líder de la lliga amb 62 punts, els mateixos que el Barça d’en Pep Guardiola. El pitjor encara estava per venir, però els blancs eren un equip fort que ho guanyava tot amb solvència, el Barça també, és clar, però els blancs en aquestes altures de temporada encara tenien molt a dir.

En canvi el Madrid d’en Mourinho ara mateix és segon a 7 punts del Barça, ha sumat 61 punts i les seves possibilitats per lluitar pel títol de lliga són molt més reduïdes que les de Pelegrini. Cal dir-ho, el Madrid d’aquest any s’ha reforçat, per tant,  se li hauria d’exigir molt més, en canvi tothom té la sensació que el Madrid de Pelegrini era molt més solvent. Es diu que el Madrid de Mourinho juga molt millor, els resultats no ho demostren. I per cert, aquesta setmana el Màlaga de Pelegrini visita el Bernabeu…

S’hauran tornat a equivocar la Caverna i en Florentino Pérez fent fora precipitadament Pelegrini? Era Pelegrini l’antiPep verdader?

Lectures 6943 vegades per 2642 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY