SHARE

Si la nit després de la derrota del Real Madrid a Pamplona va ser una autèntica rendició dels periodistes més eixalabrats de la Caverna Mediàtica, reconeixent les poques opcions que tenia el Real Madrid de guanyar la lliga davant d’aquest Barça tan potent, les portades i articles d’avui són l’inici d’una campanya que té per objectiu fer “creure” al madridisme que no tot està perdut i que Guardiola i l’entorn del Barça estan atemorits davant d’una eventual remuntada del conjunt de Jose Mourinho.

La manipulació mediàtica neix d’un vídeo que es va difondre activament per la capital espanyola on es veia Guardiola cridant l’atenció als seus jugadors durant l’entrenament matinal d’ahir, després d’observar un estat de relaxació i d’alegria massa patent el dia després de la derrota del Madrid a Pamplona. El que va dir aparentment Guardiola va ser: “No us confieu, si ens relaxem ens agafaran.”

Quina va ser la traducció de la Caverna Mediàtica davant de les paraules sempre prudents? “Guardiola tiene miedo!”. “Van a perder la final de la Copa y les va a afectar psicológicamente en la Liga.” Avui la portada de l’AS cita les declaracions assenyades de Guardiola i Cruyff i esgrima que les possibilitats del Madrid són altes, perquè les enquestes sobre el títol de lliga fetes a Barcelona donen un 40% de possibilitats al Madrid (les enquestes a Madrid no els donen ni el 10%).

Veure-ho per creure-ho. La rauxa madridista s’aprofita del seny català. Després de dos anys seguits apel.lant a remuntades, encara no n’han après.

Lectures 4927 vegades per 1639 lectors

Comentaris

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY