SHARE

Durant els darrers dies corren rumors per la Caverna que l’any vinent el Kun Agüero jugarà amb la samarreta del Real Madrid. Des de l’Atlètic de Madrid afirmen que això són tan sols males llengües i que el Kun continuarà jugant amb l’equip del Manzanares. La Caverna però, aprofita la benentesa per fer del Kun un aliat més de Mou i utilitza la manipulació i la mentida per motivar-lo.

El Marca obre la seva portada dient que el Madrid ja li té el número 10 reservat. A més a més ens expliquen amb pèls i detalls els jugadors que deixaran el club i com aconseguirà aquest dorsal. Tots sabem que és fals, però si el Kun pica, dons apa, ja el tenen dominat i ell a demostrar que pot ser el número 10 del Madrid. Sabem del pes d’Eduardo Inda en el Madrid de Florentino, però que ara es dediqui a distribuir dorsals de jugadors, aquesta ja és la última!

Una vegada el jugador ja s’ha empassat l’ham del numeret del dorsal, el converteixen en el Joana d’Arc del Madrid. No pretenen que el Kun marqui  o faci guanya l’Atlètic per ajudar els matalassers, si no que ho fan per reduir la distància entre Barça i Madrid: “El Atlético quiere resucitar la liga”. N’estem segurs? Jo diria que més d’un matalasser firmaria avui perdre i perjudicar el Real Madrid si sabés que a final de temporada el seu conjunt compliria els objectius establerts per aquest any.

Una notícia de portada de l’edició digital profetitza: “El Kun puede animar la liga!”. Quina pressió deu sentir el pobre Kun si realment aspira a fitxar pel Madrid l’any vinent. No ho tindrà fàcil, davant té la millor defensa de la lliga.

Lectures 6278 vegades per 2618 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY