SHARE

Eduardo Inda  director del Marca.com avisava dels perills d’una gran divisió que s’estava creant dins del madridisme entre fans i detractors de Jose Mourinho, potser és que ja sabia el que es publicaria hores després..

Doncs bé, el diari As publica en portada aquest migdia un article on afirma que Mourinho ja ha fet còrrer que deixarà el Real Madrid el proper 30 de juny, fart de la gestió dels executius del club que no han sabut atendre les seves necessitats esportives.

Sembla ser que Mourinho es mostra molt contrariat per les declaracions de Jorge Valdano el passat diumenge durant el partit que enfrontava madridistes i andalusos referint-se a la necessitat del Real Madrid d’incorporar un davanter: “Mourinho ja té un davanter, és a la banqueta”, va respondre l’argentí fent clara al.lusió a Benezema.

El Marca.com publica una notícia explicant aquest malestar del portuguès: “Ja sóc prou gran per rebre missatgets a través de la premsa”, fent referència a les paraules de Valdano anteriorment mencionades.

L’As va més enllà i explica que Mourinho pensa que el Madrid hauria d’haver fitxat Llorente o Hugo Almeida en el seu moment, quan ell els va demanar. Es rumoreja també que Mourinho podria marxar del Madrid per fitxar per l’Inter de Milà o pel Manchester City.

Sembla clar que la divisió és profunda a Can Santiago Bernabéu. En els comentaris que els aficionats madrilenys deixen al Marca i l’AS es pot apreciar les diferents posicions: alguns culpen a Florentino i Valdano dels mals del club, mentre que d’altres defensen que Mourinho és l’entrenador ideal pel Real Madrid.

Creieu realment que Mourinho marxarà? Florentino li aguantarà el pols? Com ho veieu?

Fonts:

www.as.com – Mourinho hace correr que dejará el Real Madrid en Junio

Lectures 6553 vegades per 2022 lectors

Comentaris

8 COMMENTS

  1. Amb la de milers de fotos que hi ha de Mourinho heu hagut de triar aquesta on sembla un homeless? Tot s'enganxa en aquesta vida, fins i tot la manipulació.

    • No no! És la foto de Mourinho després de celebrar el gol amb el seu fillet el dia del Vila-real! Vols dir que cal manipular amb el cas Mou? Ja fa la feina ell solet…

LEAVE A REPLY