SHARE

Si el Real Madrid no guanya avui, la diferència entre Barça i Madrid podria arribar a ser de 7 punts. El Sadar de Pamplona no sol ser un estadi “amic” pels madridistes, la rivalitat entre Indar Gorri i Ultras Sur és extrema, fet que al llarg dels anys s’ha traduït en una relació molt visceral entre blancs i navarresos. L’ambient que espera els homes de Mou i CR9 serà el d’un autèntic infern.

Com veure l’Osasuna Real Madrid per internet?

Podeu seguir el partit entre Osasuna – Real Madrid per internet a través de les següents pàgines:

Atdhe.net: Heu d´anar a la “home” d´aquesta pàgina, hi trobareu la graella de partits que es poden veure per internet i seleccioneu el partit Osasuna – Real Madrid. Allà us mostraran diverses opcions per seguir-lo en directe.

Justin TV: Entreu a Justin TV i feu una cerca al buscador per la paraula clau Osasuna i trobareu diferents formes de poder seguir el partit en directe.

Rojadirecta.com: Heu d´anar a la “home” d´aquesta pàgina, hi trobareu la graella de partits que es poden veure per internet i seleccioneu el partit Osasuna – Real Madrid. Allà us mostraran diverses opcions per seguir-lo en directe.

Si coneixeu algun altre canal que voleu compartir per seguir l’Osasuna – Real Madrid per internet el podeu deixar aquí…

Lectures 2810 vegades per 1051 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY