SHARE

El presentador de Punto Pelota explicava ahir que alguns madridistes havien arribat a celebrar el gol de l’empat de l’Athletic amb la mateixa eufòria que si haguessin guanyat la Champions. El gol de Messi va portar la seva desil.lusió més extrema. Fruit de la ràbia i de la inconsciència alguns periodistes de la Caverna ja començaven a esmolar les ungles per tal de minar la moral blaugrana. Començava Roncero: “La Champions es como un concierto de Rock, los teloneros eran los de la semana pasada” es despatxa en un dels seus primers atacs de sobèrbia de la nit.

No va ser-ne l’últim: “El Barça tiene su colchón de seguridad con su Vilaratito” – va etzibar Roncero recordant que l’àrbitre havia estat totalment decisiu en el resultat final del partit, a favor del Barça, és clar! El periodista de l’AS reivindica que el primer gol del Barça no hauria d’haver pujat al marcador i que Busquets hauria d’haver estat expulsat abans del segon gol de Messi. Segons aquesta teoria, Roncero acredita que el Barça no hauria sumat de cap manera els tres punts.

Roncero va continuar la seva batalla personal contra el barcelonisme assegurant que té proves documentals que el Barça ha estat comprant partits des de les lligues de Tenerife, afirmacions que haurien de ser tingudes en compte pels departaments jurídics del Barça perquè representen una calúmnia i difamació contra el club.

Pedrerol humilia dos dels seus empleats en antena

Roncero però no va ser el pitjor del Punto Pelota d’ahir. El presentador Pedrerol va tenir dos mal gestos contra dos dels seus empleats. La substituta d’Irene Junquera que debutava ahir, va rebre el primer moc de la nit en públic per part de Pedrerol: “Ya veremos si vuelves” li va etzibar el presentador en públic, paraules que no van agradar gens a l’audiència que va demanar massivament via twitter una disculpa del presentador català.

No era el millor dia de Pedrero ja que també va carregar contra el realitzador dels vídeos, etzibant-li també en antena que edités un vídeo resum del Barça Athletic una altra vegada, ja que segons Pedrerol la primera realització era una de les pitjors que havia vist mai. Mal periodisme, molt poca ètica i molt mala imatge va transmetre ahir Josep Pedrerol. No n’aprenen.

Lectures 8046 vegades per 2783 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

  1. Aquest tio no té cap vergonya. Ratlla la calúmnia i la difamació. Algú a la directiva del Barça està supervisant això? Perquè és molt greu, donada l'audiència que té aquell programa…

  2. Un personatge mes a la telebasura com tants d'altres no es mes que una Carmen de Mairena, o un Pozí qualsevol, Si no hi hagues Futbol probablement aniria saltant per els platos de televisió a Ritme de Candemore Noooow i Te das cuen??

LEAVE A REPLY