SHARE

enric masip

Doncs habemus cas Masip. L’ex-secretari tècnic del Barça ha contradit la versió oficial que explicava una sortida amistosa de Masip del FC Barcelona. Masip ha denunciat que el club el va amenaçar i deixa entreveure que les relacions amb Eduard Coll no eren les millors.

“Vaig proposar molts cops renegociar a la baixa el meu contracte. I em van dir en el teu cas no es pot allargar. El club em va dir: o firmes aquest acord o t’acomiadem. No volia acabar denunciant el club en un jutjat” – ha manifestat Masip en roda de premsa.

La meva sortida del club no és digna. No hi ha hagut motius. Tinc la consciència el 100% tranquil·la”. I ha denunciat com el club ha tramitat la seva sortida: “Em mereixo sortir per la porta gran i em fan sortir per la porta petita. La junta em va dir que no creu en mi”.

“M’hauria agradat fer la roda de premsa al Camp Nou i al costat del president del Barça” i ha volgut afegir que se’n va dolgut amb la directiva, però que està orgullòs d’haver pogut formar part del FC Barcelona “Gràcies Barça. Aquest és el titular que vull que quedi de la meva roda de premsa. Com a secretari tècnic del Barça d’handbol he treballat amb la màxima honradesa i compromís. Sempre he estat una persona de club”

Lectures 4274 vegades per 1087 lectors

SHARE
Previous articleEl Barça-Real Madrid ja té data
Next articleXavi 15 dies de baixa
Blogger culé, que estima el club i diu les coses pel seu nom. Sense filtres, sense pors, perquè crec en la gent honesta, en un model i una filosofia de club innegociable. Unicef sempre abans que Qatar sempre. Si vols saber quan publico un post, segueix-me al twitter o torna aquí per llegir-me. Gràcies i visca el Barça!

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY