SHARE

roncero-barcelo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Caverna Mediàtica segueix entestada en minimitzar les exhibicions de Messi i només analitzar les seves reaccions. Ahir a Punto Pelota, en comptes de parlar del triplet de gol de l’argentí es van dedicar a analitzar un gest del 10 blaugrana en la que segons ells recrimina a Neymar que aquest no li hagi passat la pilota, i Carme Barceló va esclatar contra tots els tertulians però sobretot Roncero.

L’ acció té lloc al minut 32 quan el brasiler rep a tres quarts de camp, escorat a l’esquerra, fa una carrera individual i Messi avança al seu costat demanant-li la pilota, al final Neymar xuta fluix a les mans del porter i sembla que l’argentí fa un gest de desaprovació de l’acció del seu company. Com no, l’acció va servir perquè Roncero tornes a carregar contra el millor jugador del món dient que “Em sona que Messi haurà pensat que “ altre cop em torna a passar com amb Villa? Quan jo dic que se’m passi la pilota, se’m passa”.

La jugada va encendre un intens debat al programa sobretot entre el periodista madrileny i la periodista barcelonista Carme Barceló, qui va mostrar el seu enuig per com es tractava la golejada del Barça afirmant que “Ahir va guanyar el Madrid i tots meravellats, Avui, el Barça goleja l’Ajax i dona bona impressió i busqueu aquest tema o si juguen més o menys de la cantera. Després us queixareu de que li diguem a això Caverna. Tots sou les estalactites i estalagmites de la Caverna”.

Va anar més lluny en el seu discurs dient que “La única realitat és que esteu davant el millor jugador del món i no ho suporteu. Roncero, ahir Crisriano va marcar tres gols i tu vas esclatar de felicitat i avui destaques que suposadament s’enfada. Ja esta bé, em fa vergonya”.

No obstant Roncero no es va callar i la va respondre amb el mateix missatge de sempre, els suposats damnificats de Messi, afirmant que “S’ha de mirar la llista de damnificats i víctimes de Messi: Eto’o, Ibrahimovic, Bojan la vostre joia que va marxar i seguint per Villla. Tota la inversió del Barça en davanters se’n va a la basura perquè cada cop que li passen la pilota a Messi, kaput. Inclús Tello”.

Va acabar predient problemes entre els dos dient que “ Creus que Neymar ha vingut només a donar-li pilotes a Messi. A Brasil, Neymar és Déu i aquí es dedica a passar-li només”.

 

Lectures 1830 vegades per 429 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY