SHARE

La Caverna Mediàtica necessita fer creure la parròquia blanca que el Real Madrid té a les seves files el millor jugador del món, aquell que serà capaç de derrotar el Barça de Leo Messi. Mentre tot el món del futbol porta un parell o tres d’anys entregat a Leo Messi des de la Meseta s’afanyen a fer-nos creure cada en un nou anti-Messi. El visionari director del diari Marca Eduardo Inda ja aposta per l’alemany Özil com el millor jugador del món del futur.

No sabem quants anys pot durar Leo Messi com a millor jugador del món, l’argentí encara és molt jove i li queden moltíssims anys per davant i res fa pensar que algun jugador el pugui destronar ara mateix. Si l’argentí es cuida, es motiva i continua tenint aquesta gana de marcar i guanyar títols serà pilota d’Or durant molts anys.

Primerament van voler comparar Robinho amb l’astre argentí, després van intentar fer creure el madridisme que el nou salvador era l’holandès Robben. Finalment CR9 estava cridat a destronar Leo Messi i sembla de moment que res de res. Com que les coses no funcionen Eduardo Inda busca més enllà de l’era Messi i troba en Özil com el jugador esperança-franquícia per trencar el domini blaugrana del segle XXI.

Lectures 5302 vegades per 2256 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY