SHARE

El suposat rècord del zambià tornarà a donar que parlar avui

Messi va superar la marca de gols del “Torpedo” Muller el passat diumenge a Sevilla, però des de Madrid segueixen amb ben poques ganes de reconeèixer els mèrits de l’argentí, i han trobat en el tema de Chitalu un filón del que avui podem viure un nou episodi a programes com “Punto Pelota”.

A més avui els periodistas de la Caverna tenen més carnassa amb la publicació d`’un informe de l’historiador, Jerry Muchimba, segons el qual Chitalu, el nom del qual s’esta fent famós per moments, hauria anotat 102 gols  en 52 partits oficials l’any 1972. A diferencia  dels interessos  de la Caverna, l’historiador ha afirmat que es tracta d`’un estudi de cinc anys i que no es  va contra Messi.

A més també segur que Zico, de qui ara el Flamengotambé  reivindica 89 gols, tindrà el seu protagonisme, tot i que segurament menys perquè l’argentí té més números  per superar aquesta xifra abans del final de l’any.

Veurem quin tractament en fan avui de la noticia els periodistes espanyols, tant donats a intentar sempre minimitzar les fites del Barça, peró és  gairebé segur que será tema del dia, vist els tweets  de personatges  com Roncero han fet durant el dia d’avui.

Roncero:”Dono les gràcies per la quantitat d’africans que em feliciten per el suport a Chitalu, autor  de l’autèntic rècord de gols. Big Chitalu”.

Lectures 2830 vegades per 901 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY