SHARE
Luis Enrique a una roda de premsa
Luis Enrique a una roda de premsa

A pocs dies del clàssic, es dispara el joc brut de la caverna mediàtica madrilenya contra el Barça. Les faltes de respecte i mentides al voltant de tot allò que envolta el Club són habituals en les tertúlies esportives de nit en programes com “El Chiringuito” o “La Goleada”.

Justament en aquest últim, Miguel Serrano, periodista del diari Marca, va titllar “d’idiota” a Luis Enrique i el va “reptar” a qualsevol “activitat intel·lectual”.Danae Boronat, periodista catalana i culer, co-presenta l’espai amb Siro López, reconegut madridista. La primera li va demanar que marxés del plató, mentre que el segon es va limitar a criticar a un altre tertulià per aquesta petició.

D’aquí a dissabte i durant els dies posteriors en sentirem de molt grosses. Seria interessant, per part de la Junta, que prenguessin mesures davant qualsevol declaració fora de lloc contra qualsevol membre del Club.

Nosaltres, però, no hem de caure en el seu parany. Pretenen que ens posem al seu mateix nivell d’insult i barroeria. Però la nostra manera de fer és diferent. La millor resposta a tota aquesta porqueria: una victòria al Santiago Bernabéu que els emmudeixi i els deixi, un cop més, en evidència.

Lectures 8326 vegades per 2239 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY