SHARE

pedrerol sandro rosell

El conductor del programa “Punto Pelota” Josep Pedrerol ha criticat durament el comportament del president Sandro Rosell en el desenllaç del cas “Víctor Valdés”.

Segons Pedrerol, durant la reunió entre Carvajal i Zubizarreta-Bartomeu, Rosell va ser informat telefònicament de les intencions de Valdés de no renovar pel Barça. El periodista català acusa Rosell d’amagar-se, de no sortir a intentar convèncer el porter titular del Barça per repensar la seva decisió.

Pedrerol recorda que Laporta quan hi havia un incendi sortia a apagar-lo i que l’ex-president podia agradar més o menys però que no se li podia negar la seva habilitat en la gestió. I ha insinuat que molts jugadors del vestuari blaugrana no tenen un bon concepte del seu actual president.

Lectures 2930 vegades per 727 lectors

SHARE
Previous articleEl vestuari blaugrana donarà suport públic a Valdés
Next articleVilla, mira a Màlaga
Blogger culé, que estima el club i diu les coses pel seu nom. Sense filtres, sense pors, perquè crec en la gent honesta, en un model i una filosofia de club innegociable. Unicef sempre abans que Qatar sempre. Si vols saber quan publico un post, segueix-me al twitter o torna aquí per llegir-me. Gràcies i visca el Barça!

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY