SHARE

REAL MADRID VS. MALAGA FCLa caiguda de Bale dissabte que va  acabar en un penal inexistent pel Madrid segueix donant que parlar. Ahir al Punto Pelota la jugada del gal·les  i les comparacions amb les caigudes  i els penals a Neymar, dos contra el Valladolid no xiulats, van prendre protagonisme entre el seus  tertulians.

En el que van coincidir tots va ser en que no era penal, com va reconèixer Siro López dient que “No és penal però tampoc fa teatre”. Segons ell, “No dic que lo facin falta, el que passa és que exagera les caigudes” i com no es va referir a Neymar afirmant que “Qui fa teatre és el senyor Neymar”.

La resposta va venir per part de José Luis Carazo, qui va deixar clar que “És un “piscinero” de dalt a baix”, a més de treure els penals no assenyalats a Neymar contra el Valladolid. El periodista va recordar que “ Lo de Neymar va ser penal i li treuen targeta i a Bale li xiulen un penal que no és, això no és normal, així són els àrbitres”.  

Qui també va parlar de la jugada  va ser el periodista José Antonio Luqué, qui també va afirmar que “Ni és penal ni és un “teatrero”. Vol trepitjar la pilota i com ho fa horrorós cau a terra. Em sembla  una broma que hagin xiulat penal”. 

Lectures 2103 vegades per 608 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY