SHARE

marta-simonet-mqsIntereconomia segueix buscant reflotar el Punto Pelota després d’acomiadar la passada setmana Josep Pedrerol i el seu equip. A banda del canvi de conductor, el canal televisiu  ha hagut de buscar nous col·laboradors, un fet que no ha estat fàcil per diversos motiu entre els que hi hauria la fidelitat d’alguns periodistes a Pedrerol o que ja tenen compromisos amb altres tertúlies, per reflotar  el programa, que el passat divendres  va tenir la seva pitjor dada d’audiència els darrers cinc anys.

Entre les novetats, arriba  com a copresentadora Marta Simonet, qui va participar a ¡Mira quien salta!, així com, també Mónica Martínez,  qui dirigirà Punto Pelota migdia i Punto Pelota tarda,  en els informatius d’aquestes franges de la cadena. A més, també arriben altres personatges com el torero Enrique Ponce o l’especialista musical Fernandisco, qui conduirà un concurs per  escollir la sintonia dels invitats al programa en aquesta nova etapa.

A més de tots aquells, l’elenc de periodistes esportius es  renova i arriben al programa gent com José Vicente Hernáez (Marca), Diego Torres (El País), José Manuel Cuéllar (ABC),Amalio Moratalla, Chus Galán, Pepe Gutiérrez, Jordi Anjauma (Canal Català i Ràdio Marca.  Com a ex representats del món de l’esport, arriben els futbolistes Manolo Hierro, Quique Estébaranz, Isidoro San José, Pedro de Felipe i l’ex jugador de bàsquet Fernando Romay.

Lectures 10621 vegades per 1689 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY